Ranger Design

Baie d'Urfé, Québec

Industrial

Interior Design

Architecture

Ranger Design, a Montreal-based truck customization company, wanted to upgrade their facilities to increase employee retention. The renovations covered administration, training and employee work areas on 30,000 square feet over two floors. In order to bring more natural light into the facilities, an exit staircase has been transformed into a showroom between floors and positioned in front of large windows, where one can take a break or work away from their workstation.

Other achievements

Interior Design

Gold Mining Company

This gold mining company wanted to change its corporate culture and its mode of operation. By locating its gathering spaces (conference, cafeteria, collaboration) in the centre of the tower, the periphery is freed up to install workstations which now bathe in natural light. Cr...

Architecture
Interior Design

Hygea Medical Clinic

Three young doctors have taken over their father’s clinic, established for several decades in the Parc-Extension district of Montreal. Located on Jean-Talon Street, the two-story building, purchased by their father in 1970, needed a little facelift. Everything has been r...

Architecture
Interior Design

Foliot Furniture

Foliot Furniture wanted to create a new administrative area for ​​its head office to optimize the employee and client experience. Our team elected to open the ceiling on two floors in the reception area in order to allow a gentle flow of nat...

Tell us about your project

Contact Us